Payment & Shipping

Wij verzenden onze pakketten wanneer mogelijk via PostNL.

Gratis verzending

gratisBestellingen vanaf €40,- worden binnen Nederland gratis verzonden. Daarnaast worden alle prijzen inclusief BTW getoond. Houd wel rekening met mogelijke betaalkosten bij betaling via Paypal. Kies je voor betaling met iDEAL of vooruitbetaling, dan worden geen extra kosten gerekend.

Afhalen

afhalenAfhalen is alleen mogelijk op afspraak, dit kunt u telefonisch of via de mail afspreken. De afhaal locatie is ons centrale magazijn in Hardewijk.

Het pakket online tracken

Met de PostNL-pakketcode kun je jouw bestelling volgen op de website van PostNL. De link hiernaartoe krijgt u van ons zodra wij het pakket hebben verzonden. Ook is dit terug te vinden in “mijn bestellingen” in uw account pagina.

Shipment cost:

Countries Weight (Kg)   Price (Incl 21%Tax)  
Belgium, Germany, Luxembourg 30   €4,16  
60   €13,16  
Denmark, France, Austria, Slovakia, Czech Republic, United Kingdom (UK) 30   €9,16  
60   €23,16  
French Guiana 2   €19,16  
4   €31,16  
6   €49,16  
Hungary, Italy, Croatia, Norway, Poland, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland 20   €12,16  
40   €29,16  
Bulgaria, Cyprus, Estonia, Finland, Greece, Republic of Ireland, Letvia, Liechtenstein, Lithuania, Malta, Montenegro, Portugal, Turkey 20   €16,16  
40   €37,16  
Australia, Russia 5   €60,44  

Webshop bestellingen

Bestellingen via de webshop die voor 15:00 besteld zijn worden de volgende werkdag geleverd. In geval het product niet op voorraad is proberen wij uw bestelling binnen een week bij u in huis te hebben. Heeft u vragen over de levertijd van het product dat u wilt bestellen, neem dan even contact met ons op.

Projecten

De levertijd van producten voor een project hangt af uw wensen en de systeem samenstelling. Aangezien dit proces in overleg wordt doorlopen zult u hierover altijd op de hoogte zijn.

Levertijd bij vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij jouw betaling hebben ontvangen. Bij ontvangst krijg je per e-mail bericht en wordt jouw bestelling zo snel mogelijk verzonden.

Indien je niet thuis bent

Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Mis je ook deze aflevering, dan kun je de bestelling nog 3 weken ophalen op het postkantoor.

downloadDoor te pre-orderen heb je de nieuwste producten als eerste in huis, oftewel zodra het product beschikbaar is zullen wij ze van leverancier binnen krijgen en naar u verzenden. Houd wel rekening met het volgende:

Pre-order dient los besteld te worden

Bij een pre-order kunnen geen andere producten worden besteld. Er kan pas betaald worden zodra het product wordt ge-released.

Betalen met iDEAL, Paypal of overschrijving

De betaling dient volledig vooraf betaald te worden. Dit kan heel eenvoudig met iDEAL, Paypall of overschrijving. Zodra wij de betaling ontvangen hebben zullen wij de zending gereed maken en zo snel mogelijk naar u verzenden.

iDEAL iDEAL

Betaal gemakkelijk en eenvoudig via uw eigen bank.

Bancontact / Mister Cash Bancontact/Mister Cash

Betaal gemakkelijk en eenvoudig met Mister Cash.

Paypal PayPal Acceptance Mark

Betaal met uw online Paypal account of met uw credit card.

Overschrijving

U kunt het bedrag ook handmatig overmaken naar onze rekening. Dit duurt meestal enkele dagen voor wij de betaling ontvangen.